Gezond nieuwjaar met uw infraroodcabine

Een gezond nieuw jaar - met de infrarood warmtecabine !Het is nooit te laat voor de wensen van het nieuwe jaar. En wensen voor een goede gezondheid zijn altijd welkom. Veel goede nieuwjaarsresoluties gaan over gezondheid en welzijn: minder stress, meer bewegen, gezonder eten zijn enkele van de beslissingen die je bij de jaarwisseling zou willen nemen. Doelen die ook haalbaar zijn met een beetje goede wil.

Lees meer »

Infra4Health UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Quartz stralers zijn de meest effectieve A-B-C infrarood stralers op de markt. De ruim 20cm grotere stralers geven zowel korte-, midden- als lange golf (ook wel fullspectrum genoemd). Dit is veel effectiever dan standaard cabines met halogeenstralers, waarbij een een rood filter voor de ‘infrarood gloed’ zorgt.

Lees meer »

Ozonator en Veiligheid

Ozongas is een drie-atomig (03) zuurstofmolecuul, dat wordt gemaakt door middel van zuurstof (02). Ozon kent een zeer goede wateroplosbaarheid en is zwaarder dan lucht. Het is een labiele verbinding die snel uiteenvalt en vervolgens recombineert tot zuurstof, indien er geen andere stoffen zijn waaraan het zich kan binden. Al zeer vele jaren wordt ozon gebruikt als reiniger en bacterie doder.

Lees meer »

Fox spa met Balboa touchscreen

Touchscreen WIFI bedieningMet het allernieuwste touchscreen van Balboa wordt het bedienen vanuw spa kinderspel. Het menu heeft een overzichtelijke en kleurrijkeinterface zodat u alle functies van uw spa eenvoudig kunt instellen.Van het instellen van de filtercyclus tot het bedienen van de pomp,alles is snel en gemakkelijk terug te vinden.Dankzij bluetooth of WIFI staat uw spa ook in verbinding met uw telefoon oftablet. U kunt daardoor uw spa van afstand bedienen, maar ook uwfavoriete muziek streamen. Het touchscreen is speciaal ontwikkeldom bediend te kunnen worden met vochtige handen, zodat u hem ookvanuit de spa goed kunt bedienen.BALBOA APP I_PHONEPerfecte hydromassageIedere zetel in een Fox Spa is zeer royaal voorzien van luxe LED verlichte RVSmassage jets. Deze complete massage inrichting zorgt voor een krachtige envolledige massage van het lichaam. Veel jets in de zetels betekent dat er veel achterliggendekracht nodig is van de massagepompen. Om deze reden zit er standaardin iedere Fox Spa een extra massagepomp. Dankzij deze extra kracht lukthet eenvoudig om met talloze massagejets overal de juiste krachtige massagete kunnen geven. Een Fox Spa zorgt altijd voor een perfecte hydromassage én het iseen lust voor het oog dankzij de diverse LED verlichte jets.Wist u dat..Fox Spa uitsluitend gebruik maakt van de beste onderdelen die erte vinden zijn? De kuip is van het Amerikaanse merk Aristech, hetbesturingssysteemis van Balboa en het geluidssysteem van Aquatic;stuk voor stuk A-merken die garant staan voor top kwaliteit.

Lees meer »

Is infrarood veilig?

Verminder chronische pijnklachten door warmte therapie.  DETOXING / ONTGIFTEDe ontgiftende werking bij een Fullspectrum cabine is 7 tot 10 keer sterker dan bij een Langegolf warmte cabine.Bij een warmte cabine Magnesium oxide,lavazand stralers,keramische stralers,enz. zweet de gemiddelde persoon 1 % toxines en 99 % water uit.Bij een Fullspectrumsysteem zweet de gemiddelde persoon 32 % toxines en 68 % water uit. 

Lees meer »