Gezond nieuwjaar met uw infraroodcabine

Gepubliceerd op 21 december 2018 om 10:22

Een gezond nieuw jaar - met de infrarood warmtecabine !

Het is nooit te laat voor de wensen van het nieuwe jaar. En wensen voor een goede gezondheid zijn altijd welkom. Veel goede nieuwjaarsresoluties gaan over gezondheid en welzijn: minder stress, meer bewegen, gezonder eten zijn enkele van de beslissingen die je bij de jaarwisseling zou willen nemen. Doelen die ook haalbaar zijn met een beetje goede wil.

Warmte en licht in de infraroodcabine

Als het om gezondheid gaat, is geen enkele inspanning teveel. Ik heb ook goede bedoelingen voor het jaar gemaakt, die vooral betrekking hebben op mijn gezondheid. Mijn infraroodcabine speelt geen ondergeschikte rol. Infrarood warmte doet me fysiek goed. Vooral nu in het koude seizoen is het een plezier om na een lange wandeling een duik te nemen in de geruststellende warmte van mijn infraroodcabine. Daarna voel ik me goed opgewarmd en opgefrist. Wat ik ook erg op prijs stel, zijn de toepassingen met kleurverlichting in de IR-cabine. In de wintermaanden, wanneer het vroeg donker wordt en de zon maar een paar uur schijnt, krijg ik gewoon mijn zonlicht in de infraroodcabine. Afhankelijk van de stemming doop ik de cabine in geel, rood, groen of blauw licht en geniet van het effect.

Regelmatige pauzes in de infraroodcabine bevorderen stressvermindering

Minder stress is een andere intentie. Over burn-outs en stressgerelateerde ziekten hoor je overal. De dagelijkse pauze van 30 minuten in mijn infraroodcabine is een goede manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Het is niet alleen de warmte die goed is, maar ook het feit dat deze keer in de infraroodcabine alleen aan mij toebehoort en ik ben niet beschikbaar voor iedereen.

Doe iets goeds en gebruik de infraroodcabine voor ontspanning en recreatie!

In deze zin wens ik u een goed en gezond begin van het jaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.