Infra4Health UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Gepubliceerd op 1 december 2018 om 10:03

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

 
 

QUARTZ-STRALERS

Quartz stralers zijn de meest effectieve A-B-C infrarood stralers op de markt. De ruim 20cm grotere stralers geven zowel korte-, midden- als lange golf (ook wel fullspectrum genoemd). Dit is veel effectiever dan standaard cabines met halogeenstralers, waarbij een een rood filter voor de ‘infrarood gloed’ zorgt.

Het voordeel van Quartz stralers:

 • Werkt tot 60% beter dan een halogeenstralers
 • Volledig veilig en minder hoge oppervlakte temperatuur
 • Zeer korte opwarmtijd: Direct te gebruiken
 • Meest zuivere vorm van A-B-C Infrarood

INSTELBARE ZONES

Onze infraroodcabines hebben 3 zones. Die u onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken, of allen tegelijk. Het voordeel hiervan is dat u zelf kan kiezen welk deel van de stralers u gebruikt. Dit is extra prettig als u met meerdere personen in de cabine zit. Voor een demonstratie hiervan bent u altijd welkom in onze showrooms.

 
 •  
 •  
 •  
 •  

KLEUR-THERAPIE

Verschillende kleuren licht hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand. Het is erg rustgevend om bijvoorbeeld met een blauwe of groene kleur licht in de infraroodcabine te zitten. Dat verandert de sfeer van uw sessie. Onze cabines zijn uitgerust met de meest professionele kleurentherapie unit die verkrijgbaar is, die zit in het plafond van de cabine en is met een afstandsbediening te bedienen. Ook zitten er achter de rugleuningen nog extra ledstrips verwerkt waardoor u echt in een hele relaxte sfeer komt te zitten.

DAGLICHT THERAPIE

Vooral in de winter krijgt het menselijk lichaam een tekort aan vitamine D. De oorzaak daarvan is een tekort aan zonlicht, daglicht. In de Infra4health cabines zit standaard een daglicht therapie lamp. Deze is gemakkelijk in te stellen met de kleurtherapie zeer krachtig en echt goed tegen de winterdip.

 
 

KERAMISCHE VLOERVERWARMING

Er is niets zo onprettig als koude voeten terwijl u aan het genieten bent van een infraroodsessie. Alle Infra4Health cabines zijn uitgerust met verwarmde vloertegels. Deze tegels geven ook een (lange golf) infraroodstraling af, waardoor uw voeten een betere doorbloeding krijgen.

MAT ZWARTE FINISH

De exclusieve uitstraling is over de gehele cabine doorgevoerd. Vandaar dat diverse onderdelen zijn uitgevoerd met een mat zwarte finish. Dit ook niet enkel chiquer, maar is ook gemakkelijker schoon te houden.

De volgende onderdelen zijn uitgevoerd in mat zwart:

 • Deurklink
 • Scharnieren en magneten deur
 • Omkasting kleurentherapie
 • Omkasting stralers
 
 

RED CEDAR

De volledige Infra4health cabine is vervaardigd uit FSC gecertificeerd redcedar hout. Wij willen enkel het beste hout voor onze cabines en uiteraard ook dat dit verantwoord word geoogst en herplant. Daar bent u bij ons dus van gegarandeerd.

 

AUDIO

In het plafond zijn twee hoogwaardige speakers verwerkt. Zowel binnen als buiten de cabine is een audio aansluiting verwerk. Het bedieningspaneel aan de binnenzijde is tevens van een USB-aansluiting voorzien, om direct uw favoriete muziek af te kunnen spelen.