AquaFinesse Dead Sea Experience en wat u weten moet..

Gepubliceerd op 6 november 2018 om 16:28
Dead Sea Experience van AquaFinesse en wat u weten moet..
 
Voor duizenden jaren, hebben mensen Dode Zee water gebruikt om huidproblemen zoals eczeem en psoriasis te behandelen, en om hun uiterlijk te verjongen, ontgiften en zichzelf te verwennen. De unieke kracht komt uit Dode Zee zout therm. Met zachte mengen methoden, heeft AquaFinesse natuurlijke zouten en mineralen van de Dode Zee verfijnd voor gebruik in uw Jacuzzi’s om de huid zacht en gehydrateerd te houden.
“De Dode Zee mineralen hebben zoveel verwennende voordelen dus lijkt het logisch om het te combineren met een ontspannende spa-ervaring,” zegt AquaFinesse eigenaar, Jan de Rijk. “AquaFinesse maakt het mogelijk om de Dode Zee mineralen beleven in uw eigen Jacuzzi thuis.”
De voordelen van de gepatenteerde AquaFinesse technologie samen met de therapeutische effecten van de Dode Zee, allemaal in een eenvoudige kit!
AquaFinesse De Dode Zee Experience
De Dode Zee bevat een speciale mix van zouten en mineralen bekend om zijn therapeutische effecten. Al duizenden jaren nu; mensen zijn met behulp van de Dode Zee water om huidproblemen zoals eczeem en psoriasis te behandelen. Maar ook om te ontgiften, het verbeteren van hun uiterlijk en zichzelf verwennen.
De unieke kracht van de Dode Zee zout thermale bronnen komt van het zout en mineralen. AquaFinesse biedt de perfecte combinatie om de bekende kenmerken van de Dode Zee in je eigen spa te verkennen. De voordelen van de gepatenteerde AquaFinesse technologie samen met de therapeutische effecten van de Dode Zee, allemaal in een eenvoudige kit!
Inhoud van de AquaFinesse Dode Zee mineralen water zorg:
6 kg AquaFinesse Dode Zeezout
2 flessen – 2L AquaFinesse formule
1 maatbeker
1 pot chloor korrelig en het meten van lepel
Handleiding

Reactie plaatsen

Reacties

Slegers
4 jaar geleden

Beste
Heb het geprobeerd om dode zeezout in mijn spa te doen maar krijg na verloop van tijd zeer troebel water en bruine filter doe ik iets verkeerd of wat denkt u?